Secrets of Horus

Træd ind i en ægyptisk verden af tegn, symboler og faraoer

Du finder de forventelige hieroglyflignende tegn som fugl , løve og store halssmykker.

Hvis du har en indre arkæolog, men hellere vil sidde hjemme end være langt væk, dybt begravet i det varme ægyptiske sand, så er muligheden her.

Horus er navnet på en ægyptisk himmelgud, der er afbilledet med et falkehoved. Oprindeligt var han en hel falk, men senere blev han mere menneskelig og fik udelukkende falkehovedet.

Hans øjne var solen og månen.

Horus blev senere personificeret gennem Faraoen.

 

Grafik og lyd

Secrets of Horus er ikke et af de mest udførlige grafiske spil. Men der er hvad der er brug for.

Tegnene på hjulene er let naive, og lover ikke mere end Slotmaskine underholdning.

Der er ingen små ekstraspil eller fancy indfald. Bare et helt originalt slotspil.

Du kan selv slå lyden til eller fra.

 

Spillet

Secrets of Horus er udviklet af NetENt med 5 hjul , 3 rækker og 20 linjer.

Du kan nemt selv indstille hvor mange linjer du vil spille på, og vælge mellem 1-20.

Du kan indstille din Bet-level til mellem 1-10, altså om du vil spille en eller 10 mønter pr. linje,. Og du kan også indstille værdien af dine mønter fra 0,02 til 0,50.

Hvis du føler dig heldig, kan du trykke på Max bet, og så indstiller maskinen selv til det maksimalt tilladte.

 

Hvis du vil se hvilke vinderkombinationer der er, og hvad de udbetaler, kan du klikke på Paytable.Du finde Paytable knappen i nederste venstre hjørne.

 

Wild, scatter, gratis spin og bonus

Secret of Horus har ingen bonusspil.

Wild-symbolet er falkeguden Horus. Hvis han kommer frem på hjulene dobles dine gevinst.  Et Wild -symbol kan erstatte alle andre symboler, så der fremkommer vinderkombinationer, bortset fra Scatter-symbolet.

Scatter-symbolet er en skarabæ. Hvis du får 2 eller flere Scatter-symboler vil dine gevinster blive ganget op, alt efter hvor mange Scatter-symboler du har.

Der ud over giver 3 Scatter-symboler 15 gratis spin. Hvis du vinder noget i løbet af gratis spin-runden, bliver din gevinst ganget med 3. Du kan også vinde flere gratis spin.

 

Indsatser og grænser

Secrets of Horum har en minimum indsats på 1 linje med mindste møntenhed. Og en maksimum indsats på 20 linjer med en møntværdi på max, Den mindste vinderkombination er på to symboler.

Kun den højeste vinderkombination kommer til udbetaling, hvis der er flere rækker eller kombinationer der kan give gevinst. Hvis der der imod er flere vinderkombinationer der skal ganges op, vil disse dog blive lagt sammen til sidst i runden.

Konklusion

NetEnt har produceret et slotspil, der holder sig til det originale udtryk fra de første slotspil fra 1895. Der er ikke en masse glimmer og glitter og smarte indfald. Men kan du li det simpelt, og er du ikke til skydespil eller gættekonkurrencer, så er Secrets of Horum sikkert lige noget for dig.